0

Tu stii ce mai face relatia ta?

pair-707510_960_720Asa cum spuneam intr-un alt post, relatiile nu sunt facute pentru fericire. Relatiile pe care le avem, inclusiv cele din familie, sunt facute pentru a ne completa, pentru a ne echilibra si pentru a-i iubi pe cei de langa noi pentru ceea ce sunt, nu pentru ceea ce credem noi ca ei sunt. Dezechilibrul, frustrarea, dezamagirea, resentimentele intervin atunci cand noi proiectam asupra partenerului, prietenului, familiei, dorintele noastre, principiile noastre de viata. Pana la urma fiecare vrea sa fie el insusi si sa fie iubit in consecinta. Iti doresti relatii in care sa-i domini pe ceilalti si toti sa faca precum vrei tu? In acest caz te anunt ca te indrepti catre dezastru. Te indrepti catre frustrarea si concedierea personalitatii celuilalt fara sa remarci de fapt frumusetea complementaritatii din cuplu, familie, prietenie. Daca in relatiile tale te-ai concentra doar pe modul in care diferentele te completeaza pe tine, ca om, vei fi capabil sa te conectezi intr-un mod deosebit in relatiile tale.

 

Vino la workshop-ul pe care il voi tine pe 26 noiembrie ca sa scapi de cele 4 obstacole din calea ta, 4 obstacole care te tin de la a trai plenar in sistemul tau de relatii:

  • Te agati de concepte false despre iubire
  • Crezi ca univesrul este un loc haotic
  • Nu-ti dai seama ce te agata de vinovatie si frica
  • Afisezi roluri false si ai atitudini daunatoare pentru tine si ceilalti

 

Vino sambata, 26 noiembrie, de la ora 10.00 la workshop-ul Alinierea sistemului relational ca sa descoperi cum sa ai relatii implinite si pline de iubire. Costul este de 100 de ron si il poti achita chiar si la curs. Am 12 locuri disponibile (din 15) iar inscrierile se pot face la adresa tudorachecreola@gmail.com, in care vei scrie numele tau, ocupatia, varsta si eu iti voi raspunde cu detaliile de plata. Inscrierile se pot face si la telefon 0786.206.402. Locul de desfasurare va fi comunicat doar celor inscrisi.

Bonusuri
– O sedinta de coaching gratuita din partea mea (vom stabili de comun acord data acestei sedinte gratuite)
– Vino impreuna cu un prieten/ prietena si ai o reducere de 25% (tu platesti doar 75 de lei)
– Vino cu 2 prieteni si ai reducere de 50% din curs (tu platesti doar 50 de lei)
– Plateste cursul pana la data de 14 noiembrie si ai o reducere de 20% (80 de lei)

Daca la finalul workshop-ului vei considera ca nu te-a ajutat nimic din ce te invat, iti ofer din partea mea garantia returnarii banilor. Fara justificari e suficient sa vii la mine si sa imi ceri banii inapoi. Ca sa fii sigur ca alegerea ta este una inspirata si folositoare pentru tine, eu garantez ca daca nu esti multumit vei primi banii inapoi, pe loc.

Pe 26 noiembrie te astept sa descoperi cum iti poti echilibra relatiile, cum iti vei alinia intregul sistem relational fie ca vorbim de relatiile de familie, cuplu, relatii de prietenie sau profesionale.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.