Intrebari fecvente

Intrebari frecvente

Ce anume e nevoie sa stii inainte de prima sedinta de coaching?

Life coaching inseamna solutiile tale pentru probleme tale. Tu esti cel mai tare expert in viata ta si in ceea ce priveste solutiile pentru problemele tale. Prima sedinta inseamna sa ne cunoastem si sa ne punem de acord asupra obiectivelor tale si a programului de coaching. De aceea prima sedinta nu te costa decat timpul investit. Nu pentru ca nu ar inseamna ceva munca din partea mea sau a ta ci pur si simplu in coaching e nevoie de un parteneriat prin care ambii parteneri sa fie de acord. In plus nu toata lumea e dispusa sa inceapa sedintele de coaching.

Ce fac eu intr-o sedinta de coaching?

In sesiunile mele de coaching aplic anumite tehnici cunoscute in NLP si nu numai: intrebari stil coaching, lucrul pe linia timpului, eficientizarea comunicarii cu tine si cu ceilalti, lucrul cu convingerile limitative. Se poate intampla sa aplic si tehnici si teste psihologice acolo unde este cazul. Avand in vedere ca de formatie sunt pisholog pot recomanda, acolo unde este cazul, psihoterapia.

Ce “probleme” poti rezolva prin coaching?

Prin coaching cu NLP iti poti rezolva problemele tale de incredere in sine, fobii, frici, comunicare precara cu ceilalti si cu tine, relatia cu partenerul de viata, trecerea printr-un divort, rezolvarea problemelor financiare, nemultumiri legate de locul de munca, schimbarea de job, relatiile cu familia.

Cat dureaza o sedinta de coaching?

O sedinta de coaching poate dura de la 60 de minute la 90 de minute.

Cat costa o sedinta de coaching?

Investitia pe care o faci in coaching se va stabili de la inceput. Eu fac in asa fel incat clientul sa fie motivat in coaching iar cea mai mica taxa este de 100 de lei/ora si poate ajunge la o suma mai mare in functie de timpul alocat si de motivatia persoanei. Ca sa iti dau un exemplu, o persoana care are un venit de 5000 de euro nu va fi motivat de coaching daca taxa va fi de 100 de lei. Alta este situatia in cazul in care clientul castiga 1000 de ron pentru ca acesta va fi motivat la o taxa de 100 de ron pe sedinta decat un client pentru care 100 de ron nu reprezinta o suma mare. De aceea, taxa pe o sedinta de coaching se va stabili impreuna in functie de posibilitati. Scopul meu in coaching este sa am clienti fericiti si cu obiectivele indeplinite, nu clienti indatorati. Au existat cazuri exceptionale in care am actionat si pro bono pentru ca important pentru mine este sa ofer sustinere si sa fiu un factor facilitator pentru schimbare.

Cat timp va dura coachingul?

Cea mai lunga perioada in care am fost alaturi de un client a fost de 5 luni si a reusit sa-si imbunatateasca toate aspectele vietii sale. Exista persoane care isi pot rezolva problema si intr-o singura sedinta si sunt persoane care au nevoie de timp sa poata asimila si sa-si atinga obiectivele. Depinde doar de tine cat dureaza coachingul. De asemenea poti reveni in momentul in care ai noi provocari in viata ta.

Unde se desfasoara sedintele de coaching?

Sedintele de coaching se pot desfasura fata in fata, prin skype sau telefonic.

Unde ma poti contacta?

Ma poti contacta la mail tudorachecreola@gmail.com sau telefon 0786.206.402.

Leave a Reply

Your email address will not be published.