0

Ceea ce iti doresti este cu adevarat ceea ce iti doresti?

544587_10201475849672813_1783733702_nIata un paradox al succesului. Succesul acela pe care ti-l doresti cu atata ardoare si actionezi pentru el de cele mai multe ori se dovedeste ca nu acel succes ti-l doresti. Am intalnit oameni care isi seteaza ca si obiective mai multi bani, o cariera care sa le aduca un anumit statut, o familie, iubire etc…Si atunci cand le obtin isi dau seama ca inca exista un gol care au nevoie sa fie umplut. Si daca de fapt nu iti doresti ceea ce crezi ca iti doresti?

Ce vreau sa spun cu asta? De exemplu, multi isi doresc bani dar acestia nu-si doresc cu adevarat bani. Este sentimentul pe care banii il aduc odata cu ei si asta difera de la persoana la persoana. Pentru cineva poate fi libertate, pentru altcineva poate fi respectul celorlalti, poate fi doar un sentiment de prosperitate, abundenta. Fiecare are mindset-ul lui.

Si daca reusesti sa vezi dincolo de ceea ce crezi ca iti doresti cu siguranta vei vedea altfel totul. De aceea multi esueaza in a-si indeplini cu adevarat dorintele. Pentru ca nu vad dincolo de dorinte. Si pentru ca traiesc de fapt o viata care nu este a lor. O viata traita prin valorile si convingerile altora.

Asa ca, ramane intrebarea: este ceea ce crezi ca iti doresti, ceea ce iti doresti cu adevarat? Sau este doar cautarea unor emotii, sentimente ceea ce doresti?

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.